Nieuwsarchief: Nieuwsbrief april 2011


1. HeartMath in het buitenland
2. HeartMath in het nieuws
3. Producten
4. Cursusnieuws


1. HeartMath in het buitenland

 

De komende maanden zijn er een aantal HeartMath evenementen waar we graag uw aandacht op vestigen:

Op 13 en 14 mei geeft Howard Martin van HeartMath USA een 2 daagse workshop in Kirchzarten bij Freibourg in Zuid Duitsland. De presentatie vindt plaats in het Engels maar wordt ter plekke ook vertaald in het Duits. Meer informatie vindt u hier.

 

Howard Martin

 

Van 17 t/m 20 mei vindt een grote HeartMath Best Practices Conferentie plaats in California.  De conferentie is gericht op toepassingen van HeartMath in de zorg, er zullen vele vertegenwoordigers zijn van ziekenhuizen waar HeartMath al op grote schaal wordt toegepast. U kunt de brochure van de conferentie hier downloaden.

 

Bruce Cryer

 

Van 19 t/m 23 september geeft Bruce Cryer, CEO van HeartMath USA, een 4 daagse workshop in de Toscane, Italië. De titel is Revitalizing Care: The HeartMath System for Building Resilience while Transforming Stress en de workshop is special ontworpen voor mensen die in de zorg werken, partners zijn ook van harte uitgenodigd. Meer informatie vindt u hier.


2. Heartmath in het nieuws

 

Tijdens het jaarlijkse gala van de Larry King Cardiac Foundation hebben alle 50 aanwezigen de emWave PSR ontvangen. Larry King Jr. de president van de foundation gaf aan dat de emWave hem helpt om met stress om te gaan en daardoor een gezonder en gelukkiger leven te hebben.  Meer informatie hierover met videoboodschap van Larry King Jr. vindt u hier.


Graag willen we u ook wijzen op een Webinar door cardioloog Dr. Stephen Jennison en zijn vrouw Becky-Aud-Jennison over de toepassing van HeartMath technieken met patiënten met hart en vaatziekten. U kunt dat hier downloaden.
 
3. Producten

 

Actie emWave Desktop
Omdat het op 16 april a.s. de internationale Stress Awareness dag is, is de emWave Desktop tijdelijk in prijs verlaagd. De actie duurt t/m 30 april 2011.

 

emWave Desktop


Dual Drive
Voor bezitters van de emWave Desktop bieden we sinds kort ook een heel leuk computerspel aan, genaamd Dual Drive. Het leuke van dit spel is dat je coherent moet proberen te blijven terwijl je de raceauto probeert te besturen. Zeker voor liefhebbers van computerspelletjes een aanrader!
NB: Dual Drive is alleen te gebruiken in combinatie met de emWave Desktop.

 

Dual Drive


emWave2 launch
We verwachten dat de nieuwe emWave2 medio mei beschikbaar komt. De nieuwe emWave2 biedt dezelfde functionaliteit als de oude emWave PSR en is bovendien uit te lezen op de computer. Omdat de nieuwe emWave2 geleverd wordt met software zal de prijs zo’n 15% hoger liggen dan de oude emWave PSR.

 

Notebook

 

Waarom kunt u beter in de Benelux bestellen ipv direct in Amerika?
Wij krijgen af en toe reacties van teleurgestelde klanten die de emWave in Amerika besteld hebben. Uiteindelijk betaalden ze een veel hogere prijs dan ze verwacht hadden. Daarom willen we graag benadrukken dat u, bij bestelling via een Amerikaanse webshop, u naast de in de webshop afgebeelde kosten ook nog relatief hoge verzendkosten betaalt en bij aflevering dient u alsnog 19% BTW en invoerrechten te voldoen. Voor meer informatie klik hier.


Onze prijzen zijn inclusief verzendkosten (voor bestellingen boven de  € 50,- ) en liggen in de regel lager dan wanneer u rechtstreeks in Amerika bestelt. Wij verzenden uw bestelling de dag na ontvangst van de betaling en geven 12 maanden garantie op onze producten, soft- of hardware die niet werkt wordt direct vervangen. Voor de emWave Desktop en de emWave Personal Stress Reliever worden Nederlandstalige handleidingen meegeleverd. 

 

4. Cursusnieuws

 

Cursisten 


Op bijgaande foto ziet u de eerste groep deelnemers van de Licentieopleiding voor Onderwijs en Jeugdzorg die is gestart op 15 maart 2011. Linksboven staat Jeff Goelitz die speciaal voor de training over was gekomen uit de USA.

 

De eerstvolgende Tweedaagse training voor Professionals vindt plaats op 28 en 29 juni 2011 te Hilversum.

 

De eerstvolgende Licentietraining HeartMath 1:1 Provider vindt plaats op 17 en 18 mei 2011 met vervolgdag op 21 juni.


De eerstvolgende Heartmath Solution training is op 26 mei 2011 met vervolgdag op 22 juni.


De eerstvolgende Licentieopleiding voor Groepstrainers start op 26 september 2011. Dit is een vervolgopleiding op de Heartmath 1:1 Provider opleiding die slechts één keer per jaar wordt gegeven. Bruce Cryer CEO van HeartMath USA is gastdocent tijdens het eerste blok.

 

Als laatste willen we u graag wijzen op de mogelijkheid om tegen geringe kosten kennis te maken met de HeartMath technieken. Het HeartMath Introductie Seminar wordt op meerdere plaatsen in Nederland gegeven,  is altijd ‘s avonds van 20.00-22.00 uur en kost slechts 35 euro.