Nieuwsarchief: Nieuwsbrief April 2008


  1. Lezing van Servan-Schreiber
  2. Lezing van Howard Martin
  3. Artikels in gezondNU en  Coaching
  4. Onderzoek: Sponsoring
  5. Producten
  6. Cursusnieuws

 

 1. Lezing van Servan-Schreiber

Op dinsdag 20 mei geeft Professor David Servan-Schreiber een lezing naar aanleiding van zijn nieuwe boek Antikanker. Een nieuwe levensstijl. Vanuit zijn eigen ervaring als voormalig kankerpatiënt gaat hij op deze avond in op de mogelijkheden om het zelfgenezende vermogen van het lichaam te versterken. Zoals hij in zijn eerdere boek en bestseller Uw brein als medicijn schreef, biedt hij nu weer een hoopvolle kijk op de potentie die wij van nature bij ons dragen en kunnen activeren.

 

 Servan Schreiber

 

The Project Network, die deze lezing organiseert, biedt ontvangers van de HeartMath Benelux nieuwsbrief een speciale korting op de toegangsprijs. U betaalt € 37,50 in plaats van € 45 (uitsluitend indien u zich aanmeldt via deze link). De lezing vindt plaats in Den Haag van 19.30-22.00 uur.

 

 

2. Lezing van Howard Martin

Wegens de vele positieve reacties op zijn lezing afgelopen jaar zal Howard Martin, mede-oprichter van HeartMath, op dinsdag 2 december a.s. wederom naar Nederland komen. Het avondprogramma heet Activating the Energetic Heart.

Howard gaat hierin verder op de ongekende kracht van het hart en hoe die invloed heeft op uw gezondheid, vitaliteit en levensduur. Martin onderbouwt zijn inzichten met de resultaten van recente onderzoeken. Ook zal hij ingaan op het nieuwe Global Coherence Project van HeartMath.

 

 Global Coherence Project

 

Lezers van deze nieuwsbrief krijgen 10 euro korting op de toegangsprijs van 70 euro indien ze zich aanmelden voor 31 mei a.s. Aanmelden kan via een mail naar info@theprojectnetwork.nl met daarin uw adresgegevens en het aantal kaarten dat u wenst.

 

 

3. Artikels in gezondNU en  Coachen

De afgelopen maand zijn er artikelen over HeartMath verschenen in de gezondNu (Train je Hart) en in het sportblad Coachen (Het managen van stress).

 

 Gezond Nu tijdschrift

 

Helaas is er (nog) geen elektronische versie beschikbaar, beide bladen zijn gewoon in de winkel verkrijgbaar.


Coachen tijdschrift 

 

4. Onderzoek: Marij Schüsler

Dr. Marij Schüsler-van Hees zal voortaan het onderzoek binnen HeartMath Benelux coördineren. Marij is Apotheker van oorsprong, daarna gepromoveerd en een zeer ervaren onderzoekster.

 

Mocht u in Nederland of België onderzoek willen uitvoeren op het gebied van hartcoherentie dan kunt u contact opnemen met Marij Schüsler.

 

Meer informatie vindt u ook op onze research pagina.

 

5. Producten

In onze webwinkel zijn de volgende nieuwe producten nu te krijgen:

 

Emotion Visualizer® Pro (CD ROM)

Emotion Visualizer Pro 

 

De Emotion Visualizer® Pro is een uitgebreide versie van de Emotion Visualizer die standaard wordt meegeleverd met de emWave® PC.

 

De Emotion Visualizer is een grafisch beeld dat mee verandert met uw coherentieniveau. De Emotion Visualizer® Pro heeft vele extra mogelijkheden om beelden weer te geven, ook kunt u eigen plaatjes importeren en uw eigen effecten creëren die laten zien hoe coherent u bent.

 

 

6. Cursusnieuws

De Tweedaagse training voor Professionals op 24 en 25 juni is helaas al weer vol, de eerstvolgende Professionals training is dan op 25 en 26 september 2008. Het spijt ons dat we regelmatig mensen moeten teleurstellen omdat een training vol is. We proberen dit zoveel mogelijk op te lossen door extra trainingen in te lassen.

 

De eerstvolgende Licentietraining HeartMath 1:1 Provider is op 22 en 23 oktober a.s.

 

De eerstvolgende HeartMath Method training is op 20 mei a.s. in Maastricht en wordt gegeven door Robert Erdbrink. De HeartMath Method is een eendaagse training waarbij u inzicht krijgt in de fysiologie van stress en de HeartMath technieken Neutral en Quick Coherence® leert. Ook werken we uitgebreid met de emWave PC (Freeze-Framer) en de emWave. De training wordt op meerdere locaties in Nederland gegeven en sinds kort ook in België (21 mei in Antwerpen). Er is een speciaal tarief voor particulieren.

 

Voor meer informatie over deze trainingen en verdere trainingsdata: Zie Overzicht van onze trainingen.